Ένα μείγμα που συνδυάζει γλυκύτητα και δύναμη στην καθαρή ιταλική παράδοση

Blend
100% Arabica

Florio, η τέλεια έκφραση της παράδοσης του ιταλικού ψησίματος. Florio είναι ένα μείγμα από τους καλύτερους Καφέδες Arabica, σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει έναν εσπρέσο εξαιρετικής ποιότητας και αργού ψησίματος με ήπια απελευθέρωση εξαιρετικού αρώματος.

SKU(s)
0401228, 0402680
Κατηγορία
Καφές - Blend
Tags
100% Arabica

Χαρακτηριστικά
Florio, η τέλεια έκφραση της παράδοσης του ιταλικού ψησίματος. Florio είναι ένα μείγμα από τους καλύτερους Καφέδες Arabica, σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει έναν εσπρέσο εξαιρετικής ποιότητας και αργού ψησίματος με ήπια απελευθέρωση εξαιρετικού αρώματος .

Δοκιμάζοντας
Το άρωμά του είναι γλυκό και μεστό, με νότες μαύρης σοκολάτα. Ο ουρανίσκος είναι έντονος αλλά και εξευγενισμένα στρογγυλεμένος και, μαλακωμένος σε μία ήπια γλυκύτητα. Μια μακρά και επίμονη επίγευση με ψημένο αρώματα και υπόδειξη καραμέλας και γλυκόριζας.

Σύνθεση
Mείγμα 100% Arabica Ένα ελάχιστο των 6 υψηλών καλλιεργειών προέλευσης Arabica είναι αργά και βαθιά ψημένο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνθετο, καραμελωμένο προφίλ καβουρδίσματος. Μεταξύ των διαφόρων προελεύσεων: Γουατεμάλα, Βραζιλία, Αιθιοπίας Moka, καθώς και καφέδες από την Αφρική και την Ασία.

Ποσότητα Κωδικός
Ολόκληρο κόκκους 1kg 0401228